Bröllop

Bröllop

Bröllop är glädje & lycka samt ett stort ansvar att förvalta. Vår långa erfarenhet ligger till grund för att få ert bröllop som ni vill ha det.

Restaurangchef Tony Stenberg har varit med sedan starten 1984. Han och brudparet har flera genomgångar för att lösa menyer och det logistiska i god tid före bröllopet. Under bröllopsmiddagen har vi nära dialog med toastmaser för att middag m.m. ska flyta på utan oönskade avbrott och onödiga kollisioner. Detta har vi känt varit ett fungerande sätt till ett lyckat arrangemang där maten bara är en del av en stor helhet. Vi försöker att tillgodose alla önskemål men vi framför även om vi tycker någon önskan kan bli fel i slutändan, viktigast är som sagt helheten, då vi ordnat över 400 bröllop har vi lärt oss mycket om hur bröllop och huset fungerar som bäst. Detta har under åren resulterat i flera ombyggnader för att förbättra för gäster och personal. Några exempel på förbättringar:

- En stor sal för ca 110 personer vid honörsbord. Detta har även den fördelen att festen fortsätter på nedervåningen och man slipper tidskrävande avdukningar och bordsförflyttningar.

- Glasad veranda med uteservering. Här brukar vi servera vår egenbakade bröllopstårta.

- En fast bar/reception.

- Hiss till 2:a våning.

- Stor hygienavdelning.

 

Bildspel - Bröllop