Våra rum

Överstesalen

Vår största matsal - Överstesalen med plats för upp till 110 personer vid honörsbord. Här har vi ibland modevisningar och större konferenser, upp till 120 personer vid biosittning. Rummet går att dela av med blockvägg och då får vi ytterligare en konferanssal med en yttre stor hall vid trappan. Jultid kan vi ha särskild sittning på 2:a våning med julbuffén uppdukad på hallen och får då plats med ett 60-tal gäster i den kvarvarande delen av Överstesalen. Vid ena sidan om rummet ligger Götiska salen och vid den andra sidan hiss och Götiska styrelserummet, ofta använd som grupprum eller den lilla konferensen.

Götiska salen

Vår konferanssal och logelokal för Götiska Förbundet. Här kan ett 50-tal sitta med skolsittning ca 20st vid U-sittning och 75 st vid biosittning. Hög utrustnings-standard med bl.a: Whiteboard, Stereo med 5.1 ljud samt inbyggdt CD/DVD spelare, IT-kanon, OH-projektor, Trådlöst bredband, Block & Pennor.  

Blå salongen

Ett sällskapsrum med matsalsgrupp och soffgrupp. Mycket uppskattat rum för det mindre sällskapet. Många gäster samlas i detta rum innan man går vidare till sin matsal.

Herrgårdsrummet

Husets mest intima rum för det mindre sällskapet! Vårt populäraste rum som många känner som sitt "egna" och har långa traditioner i. Placerat innanför blå salongen. Här kan man sitta upp till 14 personer och även stänga till om sig om så önskas.

Löjtnantssalen / Flacks matsal

Gränsar till vita och blå salongen och blir tillsammans som en egen avdelning för upp till 40-50 gäster. Här kan man sitta om max 50 vid två långbord. Dukar vi med honnör är max 44 gäster. Många väljer att sitta i smårummen efter middag och dricka kaffe med avéc. Denna sal ligger i liv med kaptens matsal där en dubbeldörr förenar eller avskiljer matsalarna.

Kaptenssalen, mässens sal

Husets centrum som har långsidan mot verandan och kortsidan mot Flacks matsal. Här passar både småbord och honnörsdukning upp till 54 gäster.

Verandan & terassen

Utanför Kaptenssalen ligger en inglasad veranda med direkt utgång till terass och park. Verandan är mycket omtyckt som plats för buffén vid t.ex. smörgåsbord och julbord. Här serverar vi julbordet från slutet av november. Smörgåsbord (söndagar i mars-april & september-oktober), bufféer och mors/farsdag m.m. Sommartid har vi matsals möblerat i ena delen och buffé i andra där bröllopstårtor m.m. serveras med fördel. Utanför verandan finns en plattlagd uteservering i lummig parkmiljö, som faktiskt har utsikt över vatten.

Reception & Bar

I anslutning till Entrén och Kaptenssalen finns Baren, där kan man ta en öl eller drink före & efter maten. Här ifrån sköter vi också betalning och reception. Här finner ni också hissen till andra våning och en handikapsanpassad toalett.